Bedankt marc voor jouw onvoorwaardelijke steun en inzet!

Deze zomer hebben we veel te vroeg afscheid moeten nemen van Marc Sluszny, onze Ambassadeur van “Hand in Hand, Samen tegen Reuma”. Hij werd in september begraven in intieme kring. Ons medeleven gaat uit naar zijn familie en vrienden. Het overlijden van een dierbare gaat altijd gepaard met verslagenheid en verdriet. Wij wensen iedereen veel kracht en sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Marc Sluszny was bekend om zijn extreme sportstunts. Vooral als skydiver, bobsleeër en diepzeeduiker. Hij behoorde ook tot het nationale team van België in verschillenden sportdisciplines en verbrak ook meerdere records waaronder de ‘vertical run’, waarbij hij 100 meter loodrecht naar beneden liep met behulp van een touw op de Proximusgebouwen in Brussel. Naast sportman was Marc ook auteur en motivational speaker.

Marc Sluszny, een man zonder vrees en steeds opzoek naar een nieuwe uitdaging om zijn grenzen te verleggen. Hij deed dit door middel van extreme sporten, die veel focus, zelfdiscipline, vertrouwen en moed vergden. Als Ambassadeur van “Hand in Hand, Samen tegen Reuma” had Marc de zware taak op zich genomen om verschillende acties in goede banen te leiden en om de lat zeer hoog te leggen. Hij was een enorme hulp om “Hand in Hand, Samen tegen Reuma” op de kaart te zetten. In 2014 organiseerde hij samen met ‘Hand in Hand-team’ een grote sensibilisatiecampagne waarbij in 10 dagen in heel België 1miljoen chocolaatjes werden verdeeld. Dankzij Marc konden al talrijke patiënten die lijden aan chronische reumatische aandoeningen hun levenskwaliteit verbeteren.

Bedankt Marc voor jouw onvoorwaardelijke steun en inzet! We zullen je missen. Rust zacht.

 

© Foto: Marc Drofmans